Our Choice Weurt - Wie zijn wij?
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Our Choice

Wie zijn wij?
Korenfestival 2011
Bestuur/contact


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Wie zijn wij?


Het koor
Our Choice is een gezellig koor uit Weurt, bij Nijmegen. Naast het maandelijkse uurtje zingen in de kerk in Weurt, zingt Our Choice ook bij andere gelegeheden. Het koor is ontstaan doordat het jongerenkoor werd opgeheven waardoor de leeftijd van deelnemende leden hoger mocht zijn dan 30 jaar.


Activiteiten10 jarig bestaan
Het is alweer enkele jaren geleden dat Our Choice zelf een evenement georganiseerd heeft (korenfestival 2007 en een optreden naar aanleiding van het 10 jarig bestaan in 2006). Dit jaar bestaat Our Choice 15 jaar, wat reden is voor een feestje.

Op 18 september 2011 organiseren wij daarom een korenfestival. Niet alleen laten wij zelf van ons horen, u kunt dan ook genieten van andere koren. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje 'Korenfestival 2011'.


samenwerking politiekapel 2010Samenwerking
Our Choice probeert ieder jaar een nieuwe uitdaging te zoeken. Een aantal keren per jaar zingen we buiten de deur, bijvoorbeeld bij de Sint Maartenskliniek of in de Boskapel. In 2010 hebben we voor het eerst samengewerkt met de politiekapel Nijmegen. Naast een muzikaal optreden in het Canisius Ziekenhuis in Nijmegen is er ook een kerstconcert georganiseerd in de kerk te Weurt. Ook deze samenwerking was een groot succes!


07 September 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Op dit bericht kan niet gereageerd worden.
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog